Palvelut

Sähkötyöt

Meiltä hoituvat kaikenlaiset sähköalan työt aina pienistä asennuksista monimutkaisiin projekteihin asti. Tarjoamme palveluita erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille. Voit luottaa siihen, että aikataulumme pitävät.

Ammattitaitoinen sähköasentaja on ainoa oikea henkilö toteuttamaan erilaiset sähköasennukset ja urakat. Meiltä löytyy erityisosaamista vianhakuun sekä pienempiin automatisointeihin liittyen.

 

Sähkötöistä kokemusta on kertynyt muun muassa seuraavista: 

  • Omakotitalot
  • Toimistot
  • Hallit
  • Koneet
  • Kontit
  • Laivat
  • Kuivurit
  • Varavoimakoneet
Sähkötarvikkeita

Portit ja ovet

Olemme asentaneet Nice-ovi- ja porttiautomaatiota jo yli vuosikymmenen ajan. Nyt saat meiltä myös porttien ja porttiympäristöjen asennukset avaimet käteen -periaatteella. Meiltä onnistuvat kaikki työt aina perustusten kaivuusta ja raivauksesta alkaen.

Voimme tehdä myös pelkän porttiautomaation. Porttiautomaatio mahdollistaa porttien etäkäytön ja paikalliskäytön kohteen tarpeiden mukaisesti.

Tutustumme kohteeseen ja sovimme toimituslaajuuden aina tapauskohtaisesti. Voit lukea lisätietoa osoitteesta www.porttiautomatiikkaa.fi.

Tekemämme porttiautomaatiot suunnitellaan aina turvallisiksi. Kaikkiin kohteisiin asennetaan turvalaite. Huomioimme kohteen vaativuuden ja käytämme usein erilaisia turvalaiteyhdistelmiä.

Osallistumme mielellämme myös teidän turvallisuuteen liittyviin perehdytystilaisuuksiin. Tehdään teillekin turvallinen porttiympäristö – turvallisesti.

Porttiautomatiikka

Aluesuojaus

Aluesuojauksessa käytämme maakiilaperusteista panssariverkkoaitaa. Verkkoa on saatavilla eri korkeuksissa, mutta yleisimmin käytämme 2 metrin korkuista aitaa. Tämä täyttää vakuutusyhtiöiden vaatimukset yritysten piha-alueiden suojaamisesta.

Teemme myös aitojen korjauksia. Käyttämämme portit valmistetaan Suomessa.

Yrityksellämme on käytössämme kaivinkone ja traileri, joiden avulla koneen siirtäminen työmaalle onnistuu helposti. Lisäksi meillä on käytössä erikoistyökaluja, kuten kalliopora, iskuvasara ja maapora, joita käytämme aitausprojekteissa. Tarvittaessa meillä on myös tukkikoura raivausprojekteihin. Ajoneuvosilmukoiden valmistusta varten käytössämme on timanttisaha ja pikipannu.

 
Aita

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella

Sähköpalvelu P.Valtonen Oy

Yhteystiedot